Tervetuloa Eurofins Agro:n sähköiseen tutkimustilausjärjestelmään.

Eurofins Viljavuuspalvelu Oy sekä Suomen Ympäristöpalvelu ovat yhdistyneet 4.4.2017 alkaen Eurofins Agro nimen alle. Voitte jatkossa toimittaa näytteet joko Mikkelin tai Oulun laboratorioihin. Eurofins Agro tarjoaa markkinoiden kattavimmat analyysit nopealla toimitusajalla.

Palvelussa voit täyttää tutkimustilauslomakkeen, lähettää sen Viljavuuspalveluun ja tulostaa sen lopuksi paperille postitse lähetettävien näytteiden saatteeksi.

Tilauslaarissa voit tehdä tilauksen käyttäen apuna havainnollisia karttapohjia tai perinteisesti pelkällä tilauslomakkeella. Uusia ominaisuuksia pääset kokeilemaan DEMOSTA. Demon kaikki toiminnot vastaavat oikeaa tilausta, mutta tilaus ei tallennu Viljavuuspalvelun tilausjärjestelmään

Valitse tilaustyyppi ja paina "Siirry tilauslomakkeelle -nappia".

Jos kysymyksessä on viljavuustutkimus voit kirjautua sisään tilatunnuksella ja paikantaa näytepisteet kartalta. Näin saat paikkatiedon lisäksi näytteelle myös peruslohkotunnuksen. Kartta-aineisto perustuu MAVIn peltolohkorekisteriin. Voit myös tehdä tilauksen ilman kirjautumista jolloin karttatoiminto ei ole käytössä.
Tilauksen tyyppi:

Viljavuustutkimus
Neulasanalyysi
Urheilunurmikot
Viherrakentaminen

Lataa koordinaatit tiedostosta. Tiedoston lataussivulle pääsee Tilaus GPS-paikantimia käyttäen-painikkeella.